HTML

Work in progress

Barátommal tervezzük egy figurafaragó/tereptárgy/jármű készítő csoportosulás beindítását. Ez a BLOG ezt hivatott publikálni. Amíg ténylegesen nem indul be a dolog, a kész festett figuráim, és faragó/szkreccsbuilt holmijaim kerülnek bemutatásra.

Friss topikok

Linkblog

Megkezdődött a DE sereg festése

2009.11.10. 13:34 GoblinPirate

A sikertelen Corsair kísérlet után újult erővel estem neki a Dark Elf seregnek, azon belül is Xbowmeneknek, 10et tudtam megcsinálni a hétvégén, elég sokfelé mászkáltunk, meg  unokaöcsém születése miatt kicsit káosz volt.
Az arcuk nem lett a legjobb, a többi résszel megvagyok elégedve, következő adagon majd kicsit jobban oda kell figyelni a fejekre+a fém részekre, és akkor frankó lesz.
Képek nem figurafényképezés rendje és módja szerint készültek, hiába mondtam szobatársamnak hogy ne ilyen közelről,no mindegy.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://goblintippi.blog.hu/api/trackback/id/tr931515324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása