HTML

Work in progress

Barátommal tervezzük egy figurafaragó/tereptárgy/jármű készítő csoportosulás beindítását. Ez a BLOG ezt hivatott publikálni. Amíg ténylegesen nem indul be a dolog, a kész festett figuráim, és faragó/szkreccsbuilt holmijaim kerülnek bemutatásra.

Friss topikok

Linkblog

Eljön a festés napja is egyszer..

2009.07.14. 20:48 GoblinPirate

Újra itt! Már a tököm is kivolt azzal hogy jó ideje alig jut időm festeni.Hazaesek 18:30kor, aztán örülök hogy élek, utánna meg Gyurival heroes4-5-özünk, de az jó dolog, mert jövőre ritkán tudunk majd együtt állatkodni.
Na szóval,már jó pár napja napi pár ecsetvonással festegem Vihar következő pár empire csókáját, ma este eljutok odáig hogy az összes készen lesz, perpill még csak a champion díszeleg az asztalon teljes szépségében, sebaj.
Aztán azon melegében jön a következő 6 darab, egy 15 darabot azért szeretnék neki felvinni ha megyek, úgyis régen láttam,oszt bírom a búráját.
Remélem holnap már Kaba barátom Plaguebearer-jei is bekopogtatnak az ajtón, akkor aztán egyből nekikesem mint Maci a málnásnak.
De nem is szaporítom a szót, beszéljenek a képek a Csempiönről, aztán mindenki eldönti magának, tetszik-nem tetszik.( Természetes fénynél szép kék lett a háttér aztán próbáltam rendbehozni,élőben szebb a figura ebből adódóan).


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://goblintippi.blog.hu/api/trackback/id/tr711246479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabaman88 (törölt) 2009.07.16. 12:03:21

Nekem tetszik, az arcot én mindig elcseszem.
süti beállítások módosítása