HTML

Work in progress

Barátommal tervezzük egy figurafaragó/tereptárgy/jármű készítő csoportosulás beindítását. Ez a BLOG ezt hivatott publikálni. Amíg ténylegesen nem indul be a dolog, a kész festett figuráim, és faragó/szkreccsbuilt holmijaim kerülnek bemutatásra.

Friss topikok

Linkblog

Tartalmas Paksi időtöltés

2009.11.21. 19:10 GoblinPirate

Embereket és egyéb létformák!(Csak poénból):P.
Sikerült elkészülnöm újabb 10 db Dark Elf-el, igaz most lándzsásokkal, és Ogen zombijaival, utóbbi adaghoz hozzáteszem hogy olyan szintűre amennyi időt tudtam rájuk szánni, és hamarosan nekiesem 10 Corsairnak is és az egyik Supreme Sorceress-nek.
Erősen gondolkozom még Gd-s egység nevezésre mit adjak majd le, ha mást nem ezeket a Spear elfeket fogom, de esélyesek még a Corsairok és a COD lovasság. Hős kategóriában pedig a Supreme Sorceress fog indulni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://goblintippi.blog.hu/api/trackback/id/tr371542338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabaman 2009.11.21. 22:51:04

A sötét elfek nagyon tetszenek, a zombik nem. De gondolom azokon még dolgozol.

További jó munkát kíván: Kaba
süti beállítások módosítása